Työkalukaappi Renkailla

111,41 sis alv 24%

  · Ulkomitat: 56 x 35 x 23 cm · Sisämitat: 51 x 28,5 x 19 cm · Ulkokuoren materiaali: Polypropyleeni + ABS · Sisäpehmusteen materiaali: Polyuretaani · Kahva: Kahva + teleskooppinen kantokahva kantamiseen · Paino: 6,6 Kg · Väri: Musta Tekstiili: Polyuretaani: 100%

200 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 140304 Osastot: ,

Kuvaus

Tämä renkailla varustettu ja vaahtomuovilla pehmustettu työkalukaappi on valmistettu tukevasta ja naarmuuntumattomasta polypropeenista, se on veden-. murskauksen- ja pölynkestävä. Siinä on kohtalaisen ohut vaahtomuovipehmuste pohjalla, se vain pehmustematto. Kaksi todella tiheää vaahtomuovia sisällä takaavat välineillesi maksimaalisen suojan.

Työkalukaappi on varustettu kahdella renkaalla ja säädettävällä teleskooppisella kahvalla joka auttaa sen kuljettamisessa. Sen upea musta pinta kestää vuosien käytön. Se voidaan lukita kahdella riippulukolla turvallisuuden takaamiseksi (lukot eivät kuulu toimitukseen).

Se on kaiken kaikkiaan täydellinen väline kuljettamaan herkät sähkölaitteet, audio/video laitteet, mikrofonit, kaapelit, tietokoneet tai musiikkivälineet, jne.

  · Ulkomitat: 56 x 35 x 23 cm

  · Sisämitat: 51 x 28,5 x 19 cm

  · Ulkokuoren materiaali: Polypropyleeni + ABS

  · Sisäpehmusteen materiaali: Polyuretaani

  · Kahva: Kahva + teleskooppinen kantokahva kantamiseen

  · Paino: 6,6 Kg

  · Väri: Musta

  Tekstiili: Polyuretaani: 100%

Lisätiedot

Paino 7.55 kg
Brand

vidaXL

Color

Musta

Number of packages

1