Ruokapöytä 118x60x76 cm täysi kierrätetty mangopuu

238,07 sis alv 24%

  • Materiaali: täysi kierrätyspuu ja jauhemaalattu teräs
  • Mitat: 118 x 60 x 76 cm (P x L x K)
  • Hiottu, maalattu ja lakattu

27 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 247864 Osasto:

Kuvaus

Täydestä kierrätetystä puusta tehty ruokapöytä huokuu vintagetyylistä tunnelmaa. Se on katseet kiinnittävä lisä keittiöön tai olohuoneeseen.

Tämä antiikkityylinen puusta valmistettu ruokapöytä on valmistettu kiinteästä kierrätetystä puusta, joka on peräisin purettujen vanhojen rakennusten pylväistä, lattioista ja tukipalkeista. Kierrätetty puu voi koostua erilaisista puulajeista kuten männystä, tiikistä, pyökistä, tammesta sekä setri-, mango- ja akaasiapuusta jne., joten se pitää sisällään kaikkien näiden puiden ominaisuuksia. Kierrätetty puu on vanhempaa, kulunutta ja kuivunutta, joten se ei kutistu tai taivu.

Kulumisen merkit ja näkyvät puukuviot antavat pöydälle oman historian ja ainutlaatuisen ilmeen. Erinomainen käsityön jälki korostaa pöydän upeaa retrotyyliä. Jauhemaalatut teräsjalat täydentävät sen teollisen ulkonäön. Jokainen työvaihe on tehty erityisen huolella, oli se sitten kiillotus tai lakkaus. Ruokapöydän kokoaminen on helppoa.

Tärkeä huomio: uusiokäytetyssä puussa näkyy sen luonnollinen pintakuviointi, mikä tekee jokaisesta ruokapöydästä ainutlaatuisen ja hieman erilaisen kuin muut. On satunnaista, minkälainen kuviointi toimitettavassa pöydässä on.

  • Materiaali: täysi kierrätyspuu ja jauhemaalattu teräs
  • Mitat: 118 x 60 x 76 cm (P x L x K)
  • Hiottu, maalattu ja lakattu

Lisätiedot

Paino 20,6 kg (kilogramma)
Brand

vidaXL

Color

Monivärinen

Size

118 x 60 x 76 cm

Shipping time

8

Number of packages

1

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ruokapöytä 118x60x76 cm täysi kierrätetty mangopuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *